Profesjonalne ankiety online
Szukaj search
Działy pomocy
FAQ

Ankietę wypełniła 1 osoba, reszta widzi komunikat "ankieta została już wypełniona"

Stworzyłam ankietę, wypełniła ją 1 osoba. Pozostali respondenci widzą informacje, że "ankieta została już wypełniona. Dziękujemy za udział w badaniu." O co chodzi i jak mogę to zmienić?

Jeśli taka sytuacja przydarzyła się również tobie prawdopodobnie skopiowałeś link (URL) z adresu przeglądarki internetowej dla rozpoczętego badania. Taki link posiada identyfikator odpowiedzi i będzie działał tylko na twoim komputerze.

Aby skopiować prawidłowy link do ankiety :

         1. Wciśnij przycisk Kolektory.
Kolektory

         2. Wybierz kolektor powiązany z prowadzonym badaniem.

         3. Wciśnij przycisk Udostępnij.
Udostępnij

         4. Skopiuj i wyślij link (URL) do ankiety.
 
Ta strona korzysta z plików cookie. Aby dowiedzieć się więcej zapoznaj się z Polityką Prywatności.
OK